(World Of Arts N Culture) Malaysia


My name: Khairul Hafiz SF
My Fotopage: http://serunaifaqir72.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
WELCOME tarmizi Private Photo collection
Latest entry:Isa & Fara I Perkahwinan
layari ke FB saya http://www.facebook.com/tirmidzi.ab.aishiteru Official photographer tarmizi & arman I wedding I engagement I event I portraits I outdoor I tarmizi +6019 225 6696 http://tirmidzi.dreamy-studio.com/gallery/ http://www.flickr.com/photos/tirmidzi/ request for our packages? ym tab_tirmidzi@yahoo.com email: tab_tirmidzi@yahoo.com associate http://dreamy-studio.com View this Fotopage entry
sue cute
Latest entry:HAPPY BIRTHDAY TO ME......; 21 Nov 2010
Hi Gals/ Guys, Sue ingin mengambil kesempatan di sini untuk merakamkan ucapan terima kasih yang tak terhingga kepada yang tersayang, keluarga, sahabat, teman dan rakan yang masih setia mengingati / mendoakan Hari Lahir Sue pada tahun ini......dan ada yang dah bagik hadiah & celebrate in advanced lagi he!he!....May Allah Bless All of You... p/s Ini Sue sertakan Sue Pic with grey; gambar yang tak pernah di publish kat mana-mana entry kat FP lagi... View this Fotopage entry
Sue With Lovely Grey......Happy Birthday To Me.....
gee nasrul
Latest entry:It's been two years ....
salam... just trying to 'sapu habuk2' kat laman ni... memperkenalkan... my 1st n 2nd edition.... ** nak edit pun terkial-kial... huhu $-) will update later (times depend ) View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
badang perkasa
Konsert Untukmu Loloq Istana Budaya, Kuala Lumpur Pengarah Muzik Edi Marzuki, mengetuai Orkestra Badan Kesenian Angkatan Tentera & Istana Budaya Persembahan oleh Sifu Dato' M Nasir Persembahan oleh Ali XPDC Persembahan Ratu Rock - Ella Persembahan Oleh Papa Rock & Ratu Rock Tam Spider Ali XPDC Malam terakhir 'Konsert Untukmu Loloq', Istana Budaya, KL. View this Fotopage entry
fiza arif
Latest entry:missing u..
rindu pada fotopages ku ini.. :-> View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
eRaSe eRase
Latest entry:medan trip...2009
salam...lame x update..agak bz dgn idup...eheh.. 8-) pepepun aku still igt gi yg aku ade fp..:-D ..so lynkn pic2 ms aku gi mdan ari tuh... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
liiproduction art performance
Latest entry:WELCOME TO MY DARKNESS 2009
printed poster & desktop wallpaper will be available real soon View this Fotopage entry
WELCOME TO MY DARKNESS 2009
Ax Rafar
Latest entry:selamat tinggal fotopages...selamat tinggal axcad74.fotopages.co
selamat tinggal dunia yang pebuh warna warni...dunia yang kenalkan aku dgn gang2 camera..kenalkan aku apa tu shuter apa tu aperture...dah sampai masa aku berundur terus dari sini... fotopages hampir 3 tahun aku ngan kau...3 tahun org kenal aku ngan nama ax....apapun selamat tinggal juga pada suma rakan2 di fotopages...yang masih sudi menjengah web saya nie walaupun saya lama tak upload.... kepada yang masih mencari saya...teruskan la mencari saya di rumah baru saya...jangan biarkan persahabata... View this Fotopage entry
selamat tinggal fotopages
aiza zack
Latest entry:makan time!!!!!!!!!
View this Fotopage entry
ratna murniwati
Latest entry:PENGUMUMAN
SILA LAYARI http://ratnamurniwati.blogspot.com( LAMAN WEB INI) UNTUK BERITA-BERITA TERKINI SAYA DAN JUGA KELUARGA. TERIMA KASIH... View this Fotopage entry
gerimis salji
Latest entry:Selangor : Sungai Congkak
* View this Fotopage entry
Sungai Congkak
Airieda Saad
Latest entry:Edit mengedit....
Konon nak buat sketsa pendek based on pics yg di ambil...tapi tgh dok edit kehabisan idea...so ini laa hasilnyer.... 1) Style cam nie memang my big brother suka amik...dia x suka kitorang kalau amik gambar pandang terus kat kamera...so masing2 kena laa pandang tempat lain... 2) Kemaafan...adalah satu sifat terpuji...dapat menghilangkan rasa angkuh kita...sesungguhnya kita sebagai manusia tidak lari dari membuat...oleh itu mari laa kita bermaaf-maafan antara kita... actually picture takens aft... View this Fotopage entry
kichi kenterong
Latest entry:triple seven
lucky shot number 777 on the d80. View this Fotopage entry
seven seven seven
Gelem Bai
Latest entry:Menyambut Menantu di Bukit Marak
Hujan lebat mencurah2 ke daun keladi.... Hingga bah hampir nak cecah tangga ... Lauk pauk dipuji enak,sedap sekali... Moga pengantin sejuk berumah tangga.... ;-) p/s:hari ni mak terima menantu..anak bongsu kesayangan mak bertemu jodoh dgn orang Kuin Pasir,Jelawat.....tinggal sorang lagik anak dara mak......agak2nya jodoh ngan orang mana dan bila tu...kita tungguuuuuu? :-> :-> :-> :P :P :P ;-) View this Fotopage entry
mohd ezuddin
Latest entry:Deepavali Vartikal
Malaysia girl ethnic Hindu play at a temple during the Deepavali celebration in Teluk Intan, Perak, October 27, 2008. The Malaysian Hindu community ethnic people are marking Deepavali festival today. Malaysia ethnic Hindu devotee performs prayers at a temple during the Deepavali celebration in Teluk Intan, Perak, October 27, 2008. The Malaysian Hindu community ethnic people are marking Deepavali festival today. View this Fotopage entry
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
Eric khronos
View this Fotopage entry
Puteri Elaira Eliza
Latest entry:Memocah Ompangan di Kampung Tongah (baco cam doraemon)
Akhirnya.... pocah juo ompangan... syukur alhamdulillah.... setinggi-tinggi tahniah buat Ida dan Cik Rippin :-D toksah betunang lelamo, den, jedah mo citah dah lungguk an cuti ni ha... dah dikampungan cuti yg patut e tu utk sesamo kita ngondang ko, milih antah ko, ngontak tungku ko... kolo takat ngupeh bawang tu ko soh la Ana ko, Yati ko kan... Ita sok... ko stendet Ta... buleh jadi tukang kipeh moh... Da... sok kok ado jo gulai umbut anau an osah elok amek laa.. tekinyam woiii lamo tak ngaso t... View this Fotopage entry
suhaimi mat salleh
Latest entry:comel!
adik nie comel gila..amik candid time wedding client last week :D © www.suhaimisalleh.com All images on this site are under the ownership & copyright of www.suhaimisalleh.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved. View this Fotopage entry
Muhammad Firdaus Radzi
Latest entry:Si Budak 3 ekor
Budak2 nakal kt umah aku skang ni...ari2 balik keje nak ajak main2 ngan diorang... :-D View this Fotopage entry
kacau je keta tu...
Azli Jamil
Latest entry:FAREWELL....
Dear all, This is my last posting on fotopages. I hope you have enjoyed what this passionate amateur photographer has shown... Thank you so much again for the time and the effort you have taken for each visit and each comment I will treasure always... If I have offended any of you with my honesty, I apologize... I hope all of you will continue to challenge yourself. Be confident and proud of your vision. Be ready to comment without fear or favor in the spirit of sharing of thoughts and ideas. Stop labeli... View this Fotopage entry
A TREASURED FRIEND NAMED LIAM...
Lisa Edora
Latest entry:Mandi² @ Panching Kuantan
Hujung baru ni dapat la lisa lepaskan rindu kat buah hati lisa .. ajak kengkawan ramai² gi mandi kat air terjun Panching Kuantan .. Ramai la jugak join .. terlepas rasa berat dan penat kerja sekali sekala beriadah ni .. tapi masa lisa upload gambar ni lisa tumpang komputer faiz .. so curi skit la gambar dari camera dia .. dari camera lisa lagi banyak gambar tapi masa menumpang komputer dia ni lisa tak bawak laptop .. so ini jer la yang dapat dikongsikan kenangan manis lisa ni .. View this Fotopage entry
noor sweet
Latest entry:dah berpindah!~
dengan kelahiran Dahlyatunnuha pada 21 March 2009 Di Hospital Klang sedikit coretan di blog http://dahlyatunnuha.blogspot.com/ :-D View this Fotopage entry
aweks dr china
iena fadly
Latest entry::: Majlis Cukur Jambul Ahmad Rizque Iskandar ::
:-D :-D :-D Setelah sekian lamanya..huhu..sorry bebanyak kengkawan coz dah lama bersawang fp ni..dgn rasa rajin yg sedikit ini, aku hapdet entry baru.. :-D Majlis Cukur Jambul di PD (anak buah kesayangan member aku IKA) yg kiut miut ni Ahmad Rizque Iskandar bin Ahmad Redhuan...Thanks byk2 buat mummy&daddy rizque & seluruh family yg terlibat.. ;-) :-D View this Fotopage entry
helmy emran
Latest entry:new site
dear visitors, i've got new place to play with my pictures dan text. please proceed to this url to enjoy and share your opinion; http://helmyemran.com thanks for coming and selamat hari raya. maaf zahir batin.:-D View this Fotopage entry
lalalaallala.. dinda.. kanda... burung pun turut menyanyi
Cak Lempong Service
Main di Spanish Villa, malang tak berbau, pihak majlis tidak sediakan khemah, malam tersebut hujan turun, kesilapan sebegini tidak seharusnya berlaku.Tapi kami dapat bermain sehingga majlis selesai. View this Fotopage entry
Selepas hujan turun, main kat lobby
alhaq redtarantula
Latest entry:Rayalah...
kepada semua rakan-rakan fotopages sekalian: Ikwan, jza, odows, fendi ria, dasella, suhaimi mat salleh, najib, sauqi, Alynn Saripuddin, Ratmawati Haji Sabil Medusa, fuad, ax, azli jamil, tok janggot, minmolek77, photoseekers, afizaem, mfouzi, Meor J, sudir-man, Firr Budi, Zai KuLiM, Adhila PicStop, Polaris Rahman, C Normin Bakri, Yusdi Hassan, Kinokuniya Photography, zalhilmy, nurul anwar, mominzin photography, zam jas n arif, Dee padee, Eura Creations, Ila Md Jamil, yaa adik, zura aizura, Miza n Cipun... View this Fotopage entry
gelareh gili
Latest entry:Diesel
View this Fotopage entry
Salar Niknafs
View this Fotopage latest entry
noraishah zainal
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016